iinn spire sustainable beauty blog

Berichtgeving m.b.t. COVID-19 Beleid

door | mrt 17, 2020

Geachte gasten,

In deze roerige periode doen wij ons best om er zo veel mogelijk voor u te zijn. We proberen telefonisch bereikbaar te blijven binnen onze aangepaste openingstijden en onze winkel is met een ‘scherp deurbeleid’ open voor productverkoop en advies. Ook zullen we u regelmatig een update geven met ‘iinn-nieuws’.

Voor knip-kleur en beautybehandelingen zijn wij tot 28 april gesloten. Wij volgen hierin het beleid van de overheid. Als u een afspraak heeft tot 6 april bellen wij u en plannen dan in overleg een nieuwe afspraak.

Mocht volgende week bekend worden dat deze datum wordt doorgeschoven laten wij u dat zo snel mogelijk weten. Vooralsnog gaan we er vanuit dat wij vanaf 6 april mogen opstarten met de nodige voorzorgsmaatregelen.

WIJ ZIJN OPEN VOOR:

  • productverkoop
  • advies over haar en huid

DINSDAG T/M ZATERDAG VAN 11.00 – 15.00 UUR.

(als binnen deze tijden de poort gesloten is vanwege ons deurbeleid, klop even of bel ons op 020-6276337)

Wij vragen uw medewerking in ons beleid:

  • maximaal 1 klant tegelijk
  • houd minimaal 1,5 meter afstand
  • betaling graag met uw smartphone of via bankoverschrijving.

Wij helpen u graag met vragen over uw afspraak en zijn per e-mail (iinn@iinn.nl) bereikbaar voor advies over uw haar en huid. Telefonisch zijn wij bereikbaar binnen de aangepaste openingstijden dinsdag t/m zaterdag op telefoonnummer 020-6276337.

Producten kunt u bij ons ook per e-mail bestellen via iinn@iinn.nl. Wij verzenden uw producten boven een bedrag van € 25,- gratis.

Tot snel, blijf gezond en vriendelijke groet,

Erwin en Belinda en het hele team iinn

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!