iinn spire sustainable beauty blog

IINN 1 JAAR!

door | jan 20, 2017

Eenjarig bestaan

Een jaar geleden opende IINN Sustainable Beauty haar deuren aan Het Singel 188 in Amsterdam. In dit prachtige monumentale pand zijn wij van start gegaan met een nieuwe salon én een nieuw, duurzaam concept: de IINN BETWEEN behandelingen. Oftewel, klanten kunnen tussen het knippen en kleuren door een beautybehandeling krijgen met de meest duurzame producten zoals Aveda, want wij staan voor duurzaamheid. Met z’n allen een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving, staat bij ons hoog in het vaandel.

Veel publiciteit

De media pikte onze opening en persevent meteen breed op: we stonden in Het Parool, De Telegraaf, het Algemeen Dagblad, Harper’s Bazaar, Lindanieuws.nl, Nouveau, Trouw, Talkies Magazine, en nog veel meer bladen. En we hebben natuurlijk niet stil gezeten. Onze klanten zijn sindsdien in de watten gelegd met de meest fijne beauty- en haarbehandelingen.

Eclipting in Milaan

We zijn tevens begonnen met een nieuwe kleurtechniek, Eclipting, waarmee je je haarkleur verfrist en op een creatieve manier bijvoorbeeld een balleage kunt aanbrengen. Het is een vrij intensieve techniek die Aveda afgelopen jaar gepresenteerd heeft in Milaan en waar wij natuurlijk bij waren met het hele team. We hebben daar gelijk een leuke social media workshop aan toegevoegd en zijn cultureel bezig geweest. Naast werk dus ook een stukje teambuilding!

Aveda Ambassadeur

Onze collega Taniya is overigens Aveda-ambassadeur geworden na een intensieve training bij Aveda. Zij zal in maart een show geven bij een Aveda event in Amsterdam.

Pump up the volume!

Wat er verder nu op de planning staat? We hebben het nieuwe jaar ingeluid met ‘Pump up the volume’ – een serie stylingproducten die prachtig volume in je haar brengen. January is all about volume! Komt dat zien.

En om te vieren dat we een jaar bestaan, bieden we deze maand ook een make-up touch up aan voor slechts 9.95 euro, aansluitend op je behandeling. Wees welkom!

 

iinn — Sustainable Beauty
Singel 188
Amsterdam
+31 (0)20 627 63 37
iinn@iinn.nl

MAAK EEN AFSPRAAK:

of bel +31 (0)20 627 63 37

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!