iinn spire sustainable beauty blog

iinn between actie tour agenda 2019 — Verwen jezelf iedere maand met kortingen op duurzame hair & beauty behandelingen

door | apr 8, 2019

De iinn between acties voor dit jaar zijn bekend! Profiteer iedere twee maanden van o.a. aantrekkelijke kortingen op behandelingen en ontvang gratis producten. 

In februari en maart hebben wij bijvoorbeeld een Hydrating Facial + Energizing Eye Treatment voor € 45,- en daar bovenop nog eens 20% korting op het gehele assortiment in onze winkel (o.a. alles van Aveda). In april/mei ontvang je voor € 32,50  een Manicure en in de zomer (juni/juli) een snelle verzorging voor de voeten, beide met gratis Kure Bazaar Nail Polish. 

In augustus en september laat jezelf stralen met de Radiant Facial, en aan het einde van het jaar kun je jezelf een iinn between Eyebrow Special met Botanical Express Hair Care kado doen voor een hele scherpe prijs. Bij iinn —  sustainable beauty kun je altijd terecht voor een gunstige speciale aanbieding afgestemd op het seizoen. 

En vergeet niet dat iinn-between perfect te combineren is met andere behandelingen zoals kleuren en knippen, of  door de korte intensieve aanpak ook prima te boeken in je lunchpauze of voor een belangrijke afspraak. 

Maak direct een afspraak of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

iinn — Sustainable Beauty
Singel 188
Amsterdam
+31 (0)20 627 63 37
iinn@iinn.nl

MAAK EEN AFSPRAAK:

of bel +31 (0)20 627 63 37

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!