iinn spire sustainable beauty blog

Waarom verven wij ons haar?

door | jan 5, 2016

Waarom kleuren we ons haar? Wat is er allemaal mogelijk? Veel van onze gasten bij iinn kleuren(verven) de haren om de grijs wordende haren tijdelijk te laten verdwijnen. Wij weten als professionals dat er heel veel meer mogelijk is met het kleuren (verven) van het haar.

Wat dacht je van je haar natuurlijk laten oplichten, je haarkleur verdiepen, laten glanzen of de laatste trends toepassen? Al jaren gebruiken wij de Aveda haarkleuringen die ontwikkeld zijn met 96 tot 99 % op natuurlijke basis haarkleuring. Synthetische toevoegingen zijn tot het minimum beperkt waardoor schade aan de structuur van je haar minimaal is.

Door samen te werken met collega Jo Mackay (European Education & Hair Colour Specialist van Aveda) zijn wij als creatief team van iinn sustainable beauty altijd up to date getraind en geïnspireerd, met als doel onze gasten optimaal te kunnen bedienen en adviseren. In het voorjaar van 2016 zal Jo Mackay in Nederland een masterclass aan ons geven met als doel om onze jarenlange ervaring met het kleuren van de Aveda kleuren nog completer te maken.

Een belangrijk logische tip van Jo Mackay is:
Een subtiele of grote verandering van haarkleur verdient ook een focus op je wenkbrauwen of make-up.
Pas de kleur of vorm van je wenkbrauwen aan of een aanpassing van je make up aan op je nieuwe haarkleur .
Een kleine verandering met als resultaat een nieuwe look.

Ideaal zijn deze behandelingen als iinn between-treatments te reserveren in combinatie met een iinn color behandeling. Het creatieve team van iinn kijkt er naar uit om je daar optimaal bij te adviseren.

iinn — Sustainable Beauty
Singel 188
Amsterdam
+31 (0)20 627 63 37
iinn@iinn.nl

MAAK EEN AFSPRAAK:

of bel +31 (0)20 627 63 37

Pin It on Pinterest

Share This

Share This

Share this post with your friends!